Logo

Cele mai bune jocuri pentru iPhone

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 6188 times
Cele mai bune jocuri pentru iPhone Image

Cele mai bune jocuri pentru iPhone

New games

Ești în căutarea unui joc distractiv pe iPhone? Evitând zona „battle” și violentă a jocurilor am descoperit noi lansări în iunie 2013, care vor fi pe placul celor mici. Iată câteva dintre cele mai bune jocuri iPad din iunie pentru a vă distra în timpul traseelor de vacanță sau pentru a vă face copilul să stea cuminte pe plajă sau în cameră.

Lego Star Wars: Yoda Cronici

Există câteva nume celebre precum Star Wars și Lego. Nu este prima dată când cei doi colaborează, dar noua aplicație a avut o intrare impresionantă în stilul Jedi Lego. Jucătorii pot alege între a-și uni forțele cu celebrul Maestrul Jedi Yoda sau cu Contele Dooku (AKA Darth Tyranus). Fiecare parte are opt niveluri prin care trebuie să treci pentru a fi numit câștigător. Este un joc care merită jucat în doi pentru competitivitate. Jucătorii încep prin personalizarea personajelor și vehiculelor de luptă, pe care vor trebui să le utilizeze în mod eficient pentru a-și învinge adversarii. Completarea misiuni aduce puncte cu ajutorul cărora se vor moderniza unitățile și ustensilele de luptă.

Lego Batman: DC Super Heroes

Cine este super-eroul tău preferat? Dacă este The Dark Knight, Caped Crusader, miliardarul excentric jucat recent de Christian Bale, atunci acest joc pentru iPhone este greu de trecut cu privirea. Lego Batman nu poate fi la fel de puternic ca și omologul său de la Hollywood, dar nu lăsa asta să te păcălească: cărămizile Lego sunt greu de spart. Jocul oferă un număr impresionant de 80 de caractere, voiceovers complete și o mulțime de acțiune pentru combaterea criminalității!

Dl Crab

Chiar dacă nu ești atras de creaturi acvatice, Dn-l Crab nu poate fi refuzat. Cel puțin când vine pe varianta de iPhone. Este o altă platformă, cu ceva mai mult umor, cu pălării mai elegante. În plus față de obținerea personajului principal la sfârșitul fiecărui nivel, jucătorii vor putea colecta elemente, precum monede pentru ca domnul Crab să-și ducă la bun sfârșit călătoria. Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a salva copii pierduți și multe alte fapte bune. Dl Crab are 44 de niveluri și jucători gropi împotriva a opt șefi, inclusiv Blowfish Bob și Bernard Bat. Jocul este unul dintre cele mai apreciate. Nu o spunem noi, ci o arată un rating de 4.5 stele din App Store. Așadar, dacă aveți starea de spirit pentru o aventură acvatic, testați Dl Crab pe iPhone.

Gina R.

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.