Logo

Ce ascunde Stonehenge?

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 5706 times
Ce ascunde Stonehenge? Image

Ce ascunde Stonehenge?

RO
S-a descoperit un imperiu ascuns sub Stonehenge. Scanerele radar au găsit alte 17 site-uri pe lângă pietrele antice. Arheologii cred că site-ul a fost centrul unei rețele de monumente religioase. Tehnologia a descoperit un complex de sanctuare și movile funerare, un total de 17 structuri din lemn sau din piatră necunoscute anterior. Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Birmingham au petrecut patru ani în zonă. Mulţi oameni cred că acolo au avut loc ritualuri macabre care implică morţi.

Întotdeauna am crezut că pietrele gigantice au fost mereu izolate pe marginea Salisbury Plain. Arheologii vin acum cu veşti noi. Se pare că Stonehenge a fost în centrul unei reţele vaste de monumente religioase. Cu ajutorul celei mai recente tehnologii de scanere radar s-a descoperit un mare complex de altare, movile funerare şi clădiri folosite în ritualuri macabre ascunse până acum.

Oamenii de ştiinţă au petrecut patru ani analiza în detaliu o suprafaţă de cinci km pătraţi, ca parte din cel mai mare studiu geofizic desfăşurat vreodată.

Continuarea pe www.buildersmagazine.ro
EN

Share it!
Tags: Stonehenge, piatre gigantice, imperiu ascuns


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.