Logo

Casa lui Frank Sinatra, vândută cu 4 milioane $ (foto)

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 8113 times
Casa lui Frank Sinatra, vândută cu 4 milioane $ (foto) Image

Casa lui Frank Sinatra, vândută cu 4 milioane $ (foto)

Imobiliare

Vrei să trăiești ca un membru Rat Pack? Atunci află că locuința lui Frank Sinatra din Palm Springs a fost scoasă la vânzare contra sumei de patru milioane de dolari! Și în ciuda vechimii sale, mare parte din decor este aproape neschimbat, iar luxul se evidențiază încă de la poarta vilei. Decorul este din anul 1960, iar locuința oferă șapte dormitoare și 13 băi, aflate în casa principală și într-o suită adiacentă pentru oaspeți.

Vila Villa Maggio este amplasată pe dealurile cu vedere la stațiunea Palm Springs, California și se întinde pe 10-acri. Domiciliul a fost construit pe o suprafață de 6400 de metri pătrați, locuința fiind proiectată de arhitectul Ross Patton în 1967. Mobilierul este în cea mai mare parte din lemn. Prețul locuinței a crescut și datorită faimei cântărețului Frank Sinatra, dar și a celebrităților care au pășit în această locuință. „Pe lângă calitatea sanctuarului personal, se spune că Sinatra a folosit cabana pentru a găzdui alți membri ai Rat Pack, precum și o serie de demnitari și personalități care fac parte din elita socială.”

Amenajări interioare de lux

designul interior a fost schimbat în mici măsuri, pentru a se păstra unicitatea locului. Sufrageria încă păstrează aspectul și stilul preferat al lui Frank Sinatra, dormitoarele la fel, însă bucătăria și băile au fost utilate cu aparate moderne, pentru a oferi viitorilor proprietari tot confortul și luxul de care ar avea nevoie. Designul interior datează dim 1960, iar nuanțele predominante sunt roșu și verde, în unele camere existând tapet în nuanțe de verde deschis.

Avantajele luxoase ale locuinței includ o saună, o piscină și casa de la piscină, un teren de tenis și heliport privat. Multe dintre camere au lambriuri din lemn cu piatră expusă, oferind locuinței un simt simț estetic atractiv și nuanțat în teme vintage. O terasă imensă oferă priveliști uimitoare asupra dealurilor din Palm Springs. Locuința beneficiază de o poziționare ofertantă, într-un loc în care liniștea natura și frumusețea predomină indiferent momentul zilei.

În ciuda frumuseții și valorii ei, locuința nu a fost vândută în primele săptămâni de la publicarea anunțului, din începutul lunii mai. Nu știm dacă prețul este de vină, însă putem spune că această locuință nu este cea mai scumpă scoasă la vânzare de o celebritate. Iar când vine vorba despre legendarul Frank Sinatra, sumele nu par atât de mari ținând cont că o locuință în care artistul a stat cu chirie a fost scoasă spre vânzare cu... 12 milioane de dolari!

Gina R.

Foto: dailymail.co.uk

[gallery columns="4" ids="4048,4049,4050,4051,4052,4053,4054,4055"]

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.