Logo

Care este opinia austriecilor despre Donald Trump?

Author: admin
Posted: 1 year ago
Read: 2738 times
Care este opinia austriecilor despre Donald Trump? Image

Care este opinia austriecilor despre Donald Trump?

RO

Trump: Opinia pe care o au austriecii despre el

Donald Trump este cel mai important om al momentului. Însă el nu este important doar deoarece conduce în sondaje, ci deoarece încă de la începutul candidaturii sale el a continuat sa strige aceste înjurături și cuvinte bizare despre oamenii cu care se înfrunta. De exemplu, Rosie O’Donnell, femeia care l-a criticat pe Donald Trump, spunând ca el este o gluma, una la care nimeni nu râdea. Din cauza acestor acuzații el a primit mult mai mult suport, unii oameni susținându-l doar deoarece nu o susțineau pe Rosie. El mai este popular de asemenea din cauza faptului ca scandalurile lui Hillary Clinton au ieșit la iveala și foarte multa lume este dezamăgita de ea.

Austriecii nu prea îl plac pe Donald Trump deloc. Nu numai ca pare a fi un lunatic în fata lor, dar el a comparat sa se laude cu compania sa și cu bogăția sa imensa. Acest lucru este considerat a fi un tabu imens în Austria, nici un austriac nu se da mare cu propria avere. Dar sa fim serioși acum, politicile americane nu prea sunt interesante pentru cei care nu sunt influențați de rezultate. Însa, deși majoritatea nu le pasa de el, ei tot se uita la Donald Trump cu dispreț deoarece are o gura foarte mare, plina de vorbe urate și laude. Clar, Hillary Clinton și Barack Obama sunt mult mai populari pentru austrieci decât Donald Trump.

Autor: Lukas - Austria
Traducator: Radu Ivanovici
Sursa photo: www.nbcnews.com

EN

Trump: What Austrians think of him

Donald Trump is pretty much the man of the hour. Not only that he is currently leading in polls, he also gained worldwide fame by yelling pretty strong slurs towards people he was in a clinch with. As an example, there was Rosie O’Donnell, who criticized him for being a moral authority in one of his beauty peagant contents. He completely shut her down and reached a much wider audience thanks to this. Besides that, he’s simply gaining popularity thanks to the fact that Hillary Clintons scandals and affaires are slowly going public and people are concerned about her.

The Austrian people don’t think highly of him though. Not only that he’s often presented as a lunatic, he also dares to brag about his company and about his enormous wealth. Something, that many Austrians don’t really like and don’t appreciate at all. To be fair, USA politics aren’t that interesting to many people. But due to his slurs, his yelling and his big mouth, he’s clearly less popular than Hillary Clinton or Barack Obama in Austria.

Author: Lukas - Austria

Share it!
Tags: donald, trump, austria, alegeri, politica


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.