Logo

Canadienii si hainele de iarna

Author: admin
Posted: 3 years ago
Read: 5846 times
Canadienii si hainele de iarna Image

Canadienii si hainele de iarna

RO

Deși se potrivește stereotipurilor perfect, Canada este un loc unde iarna conduce. Da, avem și alte anotimpuri ca și alte țări, dar iarna este cea care domină și cea care ne oferă un anumit comfort și face parte din identitatea noastră. Deși există mulți canadieni care preferă soarele și temperaturile înalte ce apar primăvara, nimeni nu poate să spună că iarna nu are propria sa magie și ne e foarte dor de casă când suntem plecați din țară și nu avem parte de zăpadă. Acest anotimp are un impact destul de mare și asupra modei. Acest lucru poate fi văzut ușor în trendul hainelor de iarnă.

Există câțiva antreprenori care au făcut o avere din crearea de haine de iarnă care te fac să arăți bine, dar care te și încălzesc. Asta e important pentru toți iubitorii de modă, indiferent dacă sunt canadieni sau nu, dar Canada este locul unde iarna modelează cel mai mult moda. Un exemplu ar fi tânărul muncitor din Toronto care a creat un palton de iarnă care are de toate. Are mănuși, o căciulă, fular, tot felul de buzunare și toate chestiile moderne care te încălzesc. Toate acestea pe lângă faptul că urmărește dorințele pe care și bărbații și femeile le au când vine vorba de modă.  

Acest antreprenor fantastic, inteligent și talentat este doar unul dintre exemple. Există show-uri de modă de primăvară care se concentrează exclusiv pe haine de iarnă. Revistele de modă se dedică complet acelor haine care combină look-ul dorit cu căldura necesară. Un exemplu ar fi idea unui palton din nailon rezistent la apă cu căptușeală ce poate fi dată jos care oferă izolația completă. Puteți să alegeți alături de el și o pereche de mănuși și o căciuliță și aveți astfel o haină de iarnă care arată perfect, dar care poate fi folosită și primăvara și iarna, iar în același timp, este și trendy și clasic. 


Hainele de iarnă sunt un mod de viață pentru canadieni. Este un subiect de discuție, motivul pentru care mulți dintre noi căutăm ani de zile paltonul perfect pentru iarnă și face parte din identitatea canadienilor. Accesul la show-urile de modă pentru hanele de iarnă și la cataloagele cu haine trendy face parte din modul de viață al canadienilor. Noi vrem să vedem că ne sunt îndeplinite cerințele când vine vorba de căldură și comfort, însă fără ne pierde stilul sau fără a respecta moda. Deși mulți străini râd când aud cât de importante sunt hainele de iarnă pentru canadieni, aceasta face parte din înțelegerea culturii canadiene care implică vederea iernii ca o perioadă plină de magie și prietenie, nu ca o perioadă în care ne chinuim să mutăm zăpada cu lopețile de fiecare dată când are loc o furtună de zăpadă. Iarna înseamnă mai mult decât frustrare, iar obsesia pentru haine dovedește asta.  

Autor: Kay - Canada
Traducător: Raluca Ivanovici
Sursa photo: www.theprovince.com

 

EN

Share it!
Tags: canada, iarna, usa, fashion, moda, haine, designeri, palton,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.