Logo

Canada/Bieber...arestat de Labor Day

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 13930 times
Canada/Bieber...arestat de Labor Day Image

Canada/Bieber...arestat de Labor Day

RO

Ziua Muncii (aka „Labor Day”) este pentru americani și canadieni echivalentul unui 1 Mai românesc, dar care pică în prima zi de luni din luna septembrie. Această sărbătoare națională le-a adus ultra-bine-cunoscutului star pop Justin Bieber și prietenei sale din nou la activ, Selena Gomez, câteva probleme. Cei doi au avut o tentativă de a petrece împreună câteva zile romantice în orașul natal al tânărului notoriu de 20 de ani, Stratford, Ontario, Canada. Cu toate astea, ceea ce a început ca o plimbare relaxantă cu ATV-ul s-a transformat într-un eșec cu consecințe în instanță, și poate nu numai, pentru Justin Bieber.

În accidentul nu foarte grav au fost implicate o dubiță și ATV-ul lui Bieber. Poliția locală a fost anunțată la ora de 3 PM (ora locală) de această situație, care n-a avut de ales, dați fiind participanții, și s-a transformat într-o altercație fizică între pop starul american și șoferul dubiței. Iar asta, după accident – după cum au reușit să constate oficialitățile de poliție din declarațiile martorilor. Echipa care se ocupă de imaginea lui Bieber a încercat să se apere cu cel mai vechi truc din lume – declarația lor oficială așază la fața locului niște paparazzi nepoftiți care au întrerupt weekendul liniștit al celor doi tineri și a căror prezență a dus la acuzații legale.

Cu toate acestea, faptul că nu a reușit să se bucure în pace de răgazul de Ziua Muncii împreună cu prietena lui nu este chiar cea mai mare problemă a lui Justin Bieber. Faptul că iar i s-au adus acuzații – al cincilea set chiar, peste încă patru cu care s-a confruntat, nu toate finalizate până în momentul de față – credem că îl preocupă mai mult pe cântăreț. Acuzațiile de acum afectează, desigur, limpezirea celorlalte situații.

De data asta, Bieber a fost eliberat, cu „promisiunea de a apărea în instanță”. A fost acuzat de atac și șofat periculos, iar audierea sa va avea loc pe 29 septembrie. În iulie s-a mai confruntat în instanță cu acuzația de vandalism minor, din cauza deciziei puerile de a arunca cu ouă în casa vecinului său din orașul Calabasas, California. A trebuit să plătească 80 900 de dolari, a servit muncă în serviciul comunității, a fost instruit să participe la 12 cursuri de control al furiei, a avut un ordin de restricție în privința victimei și familiei victimei, valabil doi ani și, cel mai important, doi ani de probațiune. Încălcarea acesteia printr-un incident ca cel de Ziua Muncii,dacă incidentul va fi recunoscut în instanță se pedepsește, conform legilor statului California, cu închisoarea.

Cântărețul s-a mai confruntat și cu acuzații de atac într-un caz din Toronto și cu un proces civil din 2013, din Hawaii.

 

Autor - Mangalea Ioana

Sursa foto - pagesix.com

EN

Share it!
Tags: justin, bieber, selena, gomez, arest, canada


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.