Logo

Cana plutitoare, o invenție revoluționară (foto)

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 8148 times
Cana plutitoare, o invenție revoluționară (foto) Image

Cana plutitoare, o invenție revoluționară (foto)

International tehnologie

Te-ai săturat de petele lăsate de cană pe birou? Și de „biscuiții” de pe masă? Nu ești singura! Un bărbat a încercat să pună capăt acestui „chin” și a creat... cana plutitoare! Nu este o glumă, ci o invenție care pare să aibă mult lipici la public atât pentru design-ul nonconformist cât și pentru utilitatea ei! Cana vine deocamdată într-o singură culoare și are un stil clasic, ce se poate încadra cu ușurință în atmosfera creată de orice model și material de mobilier. Tentată? Stai să o și vezi!

Se numește „The Floating Mug” și a intrat în topul celor mai recente, practice și light invenții, care au surprins întreaga piață: și femei și bărbați! Cu ajutorul ei renunți la șervetele de masă, la farfuria cănii, uneori incomodă, și la biscuiții deranjanți. De acum îți poți pune cafeaua, ceaiul, sucul sau orice alt lichid direct în cană, pe care o poți așeza direct pe masă. Fără complicații, fără șervete, fără teama că masa va fi „tatuată” cu cercuri din cauza temperaturii ridicate a lichidului. Cum funcționează?

Design creat după... o banană!

Nu este vorba despre vreun material minune sau de vreun înveliș ținut secret în seifurile NASA, ci doar de... design! Practic, cana stă în aer, având ca susținere doar mânerul. Un mâner care servește și ca șervet! V-am încurcat? Atunci să o luăm pe rând! „Cana plutitoare” are un design aparte, destul de modern - toarta este prelungită foarte mult, formând un suport pentru ea. Astfel, picăturile care se preling pe cană, în timp ce bei, nu mai ajung pe mobilă ci direct pe „derdelușul” din porțelan, sau se va evapora la baza cănii.

De unde inspirația? ... de la un suport de banane: „În decembrie 2008, m-am mutat din Carolina de Nord în New York și atunci am inventat acest concept. Abia mă căsătorisem și abia cumpărasem prima mea casă. Mi-am luat mobilă nouă și nu am vrut să o pătez pentru că eu beau foarte mult ceai și, deși am găsit mai multe căni care nu aveau nevoie de farfurie, niciuna nu mi-a plăcut.

Iubesc senzația de porțelan cald când îmi beau cafeaua sau ceaiul, iar recipientul trebuia să fie neapărat din acest material. Trebuia să fie funcțional și estetic. Ce am făcut? Într-o zi m-am întins după o banană (care se afla în suportul lor special) și ideea mi-a trecut ca un fulger prin minte. Și am conceput „cana plutitoare”, a declarat inventatorul, care a scos-o spre vânzare la prețul de 20 dolari bucata. Tu ți-ai cumpăra una?

Gina R.

Foto: www.facebook.com

[gallery ids="3753,3754"]

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.