Logo

Benzi de lumină pentru ambarcațiuni

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 5656 times
Benzi de lumină pentru ambarcațiuni Image

Benzi de lumină pentru ambarcațiuni

Bouts

De acum ambarcațiunile pot străluci! Californeon Marine a lansat o nouă tehnologie privind iluminatul ambarcațiunii. Dacă până acum becurile erau utilizate doar pe punte sau în interiorul navei, de acum încolo ele pot fi folosite și ca ornament chiar la baza ambarcațiunii. Și când spunem bază, ne referim fix la linia de plutire a navei!

Nu se sparge, nu se întrerupe pe alocuri și, cu toate acestea, semănă izbitor de tare cu instalația de becuri pentru pomul de Crăciun.Este primul produs de acest tip disponibil pentru proprietarii de ambarcațiuni, iar cei mai bucuroși vor fi, probabil, venețienii unde carnavalurile se țin lanț, iar iluminatul este la ordinea nopții. Instalația este mai exact o bandă de plastic care luminează puternic și care poate fi utilizată atât în interiorul ambarcațiunii, cât și în exteriorul ei, indiferent de nivel, însă nu foarte aproape de apă întrucât este conectată la curentul electric.

Iliminat electroluminiscent

Banda de plastic Stick poate fi aplicată precum o coajă pe suprafața ambarcațiunii și luminează puternic în momentul în care este conectată la curentul electric. Este ideal pentru ambarcațiunile destinate pescuitului, întrucât poate ilumina de jur împrejurul navei, nu doar alocuri, și la intensitate mare. Benzile de Californeon pot fi achiziționate în lungimi continue de până 153 de metri! Lumina provenită de la benzile Californeon este consecventă, indiferent de lungime!

Utilizată ca lumină pentru pescuit, Californeon oferă o strălucire atractivă pentru peștii aflați de jur împrejurul ambarcațiunii, fiind naturală și constantă. Folosirea benzilor Californeon pentru iluminatul interior poate oferi o stare de spirit plăcută. Totul ține de culoarea pentru care optează utilizatorul și de reglajul luminii. Benzile pot fi montate la scări, trapa ambarcațiunii, de jur împrejurul tavanului și, de ce nu, chiar și a ușilor exterioare.

Cât despre utilizarea ei eficientă, benzile se pot monta de jur împrejurul carcasei ambarcațiunii, pentru a ilumina apa de jru împrejurul ei. Astfel, proprietarul ambarcațiunii de poate bucura de o sesiune nocturnă de înot, având lumină din plin. Benzile pot ilumina zona aleasă în mai multe culori, în funcție de preferința utilizatorului. La achiziționare se poate opta pentru lumini albastre, roz, roșii, albe sau galbene. Însă, pentru pescuit este recomandată o culoare naturală, precum cea a lunei sau a soarelui, pentru a-i oferi peștelui senzația de naturalețe.

Gina R.

Foto: californeon.net

[gallery columns="4" ids="3587,3588,3589,3590"]

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.