Logo

Bangladesh/ Experienta culinara de LUX

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 29611 times
Bangladesh/ Experienta culinara de LUX Image

Bangladesh/ Experienta culinara de LUX

RO

Cele mai luxoase restaurante din Dhaka sunt cu siguranță Westin, Radisson și Ruposhi Bangla. Aceste restaurante sunt recunoscute de public dar există câteva mai mici de care publicul nu știe, dar care oferă o experiență de lux și care atrag mai mulți străini decât localnici!  

Potrivit listei mele din Dhaka, aș sugera iubitorilor de mâncare tailandeză să încerce restaurantul Pan Tao. Restaurantul este în Banani, în Dhaka, iar puiul făcut la grătar cu orez este incredibil! Alt restaurant care servește bucătărie tailandeză-chineză autentică este Lemon Grass din Gulshan. Găluștelele cu pește-floare prăjit cu sos dulce și acrișor este specialitatea lor și mereu cerut de clienți. Un alt restaurant tailandez cunoscut pentru luxul, decorațiunile și experiența specială pe care o oferă clienților este Soi 71 din Gulshan, Dhaka. Pentru mine, salata tocată și satay-ul tailandez sunt cele mai bune.  

Lăsând bucătăria tailandeză și cea chineză deoparte, mâncărurile vestice sunt de asemenea foarte populare în Dhaka. Aș spune că trebuie să încercați grătarul jamaican cafeneaua BBQ, fripturile de la Flambe și lasagna de la Spaghetti Jazz. Aceste restaurante sunt croite pentru cei bogați, pentru tineri și turiști străini și deci sunt locuri foarte luxoase unde vă puteți lua masa. Alte restaurante de lux ar fi Forcetta, noul Cathay, Melange și Sajna. 

Autor: Mamata Bashar - Bangladesh
Traducător: Raluca
Sursa photo: www.skyscrapercity.com

EN

Share it!
Tags: bangladesh, dhaka, restaurante, lux,

Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.