Logo

Australia/ OZN sau fenomen natural?!

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 11586 times
Australia/ OZN sau fenomen natural?! Image

Australia/ OZN sau fenomen natural?!

RO
Mii de australieni au fost martorii unui fenomen ieșit din comun. Pe 3 noiembrie, oamenii din Victoria, Australia, au fotografiat un nor ciudat care a apărut pe cer. Un observator de la UFO Sightings Daily, Scott C. Waring spune că în spatele uriașului nor s-ar fi ascuns mai multe OZN-uri.

Știrile din acea zi afirmă că astfel de găuri în cer sunt considerate fenomene naturale, însă Scott Waring neagă aceste zvonuri, argumentând că a mai existat un astfel de caz în 1957.

Potrivit cazului din 1957, un soldat al Statelor Unite a văzut un cerc metalic pe cer. În timp ce îl fotografia, OZN-ul a început să emane fum în jurul lui, dispărând sub forma unui nor.

Un alt caz s-a înregistrat în 2006 la aeroportul O’Hare. Sute de oameni au observat un disc gri deasupra porții C17, care, după puțin timp s-a pus în mișcare trecând de un nor și lăsând o urmă în spatele lui vizibilă pentru un interval de 15 minute.

Mai multe teorii s-au născut în mințile oamenilor, variind de la extratereștrii, la sfârșitul lumii. Michael Efron, un analist de la Biroul de Meteorologie, a spus că presupusul OZN ar fi fost un nor de perforare. El a explicat că gaura lăsată în nori s-a format când temperatura apei din nor a ajuns la îngheț, dar apa nu a înghețat din cauza lipsei particulelor de gheață. Analistul a mai adăugat că un astfel de eveniment s-a produs și în luna octombrie în Perth, dar nu a fost atât de observabil.

Autor: Narcisa Morariu
Sursa foto: twitter.com 
EN

Share it!
Tags: OZN, teorii, sfarsitul lumii, nor de perforare


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.