Logo

Au început reducerile de vară!

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 6391 times
Au început reducerile de vară! Image

Au început reducerile de vară!

Reduceri

Vacanțe pe mare sau cu autocarul, pantofi sau rochii, bijuterii sau cosmetice... toate la prețuri mici! Cuma început vara, cum s-a dat startul la cele mai mari reduceri din an! Da, în 2013, reducerile au întrecut sezonul de iarnă, când discount-urile au atins chiar și pragul de 80%. Ei bine, în unele magazine sau unele oferte scoase de tour operatorii de turism reducerile apar chiar și de... 90%. Iar vara aceasta, și biserica face reduceri!

Am auzit de vacanțe de un euro, costume de baie gratuite, mașini cu 30% mai ieftine, croaziere cu 70% discount și îmbrăcăminte de marcă la prețuri ce te lasă cu gura căscată! Cât despre biserici, unele dintre ele vor să își atragă clientela, lansând oferte de 50% la toate serviciile oferite. Sună un pic macabru, dar să fim optimiști si să sperăm doar la nunți sau botezuri cu jumătate de preț... Cum necum, cert este că febra reducerilor este în toi și, cu toate acestea, clientela nu pare să deschidă ușile multor magazine! Ce-i drept, fiind sezonul vacanțelor, mulți casă ochii la reducerile agențiilor de turism, mai ales a croazierelor. Așadar, nu părem afectați de criză, ci doar atinși de febra capriciilor!

Turismul în top sales!

Pe primul loc în materie de reduceri de succes se situează turismul! Agențiile tour operatoare din România care oferă sejururi în Grecia, Turcia, Bulgaria, Muntenegru, dar și în destinații exotice au cele mai mari încasări din an. Asta pentru că ofertele s-au înregistrat la un nivel uimitor, prețurile fiind la linia de jos. Spunem asta pentru că pe piața din România eu Exista oferte de vacanțe în Grecia sau Bulgaria care porneau de la un euro. Bineînțeles, vacanțele au fost rezervate în câteva minute, însă nu fiți dezamăgiți. Cu aproximativ 150 de euro de persoană, puteți petrece un sejur ca la carte în destinații atractive. Cât despre croaziere, numărul celor achiziționate de români a crescut semnificativ, datorită prețurilor mici și a promovării intensive.Și urmează să crească ținând cont că din toamnă românii vor putea pleca într-o croazieră pe Mediterană direct din Portul Constanța!

Îmbrăcămintea la next level! 

Pe locul doi în materie de reduceri de succes se află sectorul de îmbrăcăminte și încălțăminte. Aici ofertele depășesc chiar și 70%, iar românii încă mai aleargă după prețuri foarte mici, fără să țină cont de trendul în fashion. Însă, cel puțin cască ochii la materiale. Mulți tind să cumpere lucruri de calitate, din bumbac sau in, iar mulți dintre ei încearcă să vâneze reducerile și la îmbrăcămintea de iarnă! Nu de alta, dar se știe că la începutul sezonului friguros încep să sară și prețurile. Tu pentru ce sector te-ai îndrepta?

Gina R.

Foto: smallbiztrends.com

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.