Logo

Atmosphere, restaurantul cel mai aproape de nori

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 7056 times
Atmosphere, restaurantul cel mai aproape de nori Image

Atmosphere, restaurantul cel mai aproape de nori

Restaurante

Cum se apropie sezonul concediilor, dacă ai în plan să te răsfeţi în Dubai, optează să mănânci măcar o dată la cel mai "aproape de nori" restaurant.

Burj Khalifa este clădirea care găzduieşte acest superb restaurant, aflat la etajul 122, adică la 422 de metri faţă de nivelul solului.

"Atmosphere" este numele lui şi este cel mai luxos restaurant din lume, ce oferă o experienţă unică. Restaurantul este la numai două etaje mai jos faţă de cel mai înalt punct al unei clădiri şi poate primi 210 oaspeţi.

Pe lângă priveliştea de vis, restaurantul, aşa cum îi spune şi numele, te întâmpină şi te învăluie într-o atmosferă spectaculoasă, la care contribuie designul avangardist, meniul scump şi servirea impecabilă.

Ca să-ţi faci o idee, găseşti de la preparate englezeşti, până la miel australian sau biban de mare european.

Există, de asemenea, un meniu de grătar, unde atracţiile sunt homar Maine (la 590 Emiratele Arabe Unite Dirham (AED) sau £ 100, cel mai scump fel de mâncare) şi muşchi de vită japonez.

Cum era de de așteptat, la "Atmosphere" există o selecție rafinată de vinuri și whisky-uri (considerate cele mai de "fitză" din lume), pentru a însoți masa.

"Atmosphere" dispune de un lobby spațios, săli de mese private, iar oaspeții pot alege să ia masa sau să se relaxeze în salonul cu vedere spre priveliști uimitoare, cum ar fi fântâna arteziană din clădire sau vederea spre Marea Mediterană.

Nu degeaba Emaar Hospitality Group a cheltuit aproape 1 miliard de lire sterline pentru construirea clădirei Burj Khalifa, care a fost numită după preşedintele Emiratelor Arabe Unite, Sheikh Khalifa bin Zayed al-Nahayan, dar şi pentru acest restaurant care promite experienţe culinare inedite.

Restaurantul Atmosphere promite o experiență ca nimeni altul, de unde vei pleca cu poftele satisfăcute şi cu bateriile încărcate.

Irina Burghelea

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.