Logo

Armonia italiana intre casa si gradina

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 10207 times
Armonia italiana intre casa si gradina Image

Armonia italiana intre casa si gradina

RO
Italienii sunt recunoscuţi pentru exuberanţa şi creativitatea lor, şi mai ales pentru felul în care calităţile lor se combină în artă şi gastronomie. Italia este ţara Turnului din Pisa, a Colosseumului, dar şi a pizzei, pastelor, vinului, eleganţei, teatrului, poeziei, literaturii, muzicii şi artelor vizuale.

Au un respect deosebit destinat familiei. În orice cămin italian veţi găsi obiecte moştenite din familie, imagini cu cei dragi sau mobilier cu parfum de epocă. Pentru o transformare inedită a locuinţei, vă invităm să participaţi la sfaturile noastre despre cum să ne aranjăm camerele în stil italian.

În dormitoare vom găsi mobilier imens, cu forme şi curbe accentuate, patinat şi în culori calde, de la bej până la maro închis. Mobilierul este impunător, iar italienii pun cel mai des baza pe cel făcut 100% natural şi din materiale 100% naturale. Tablourile şi sculpturile nu lipsesc de pe listă, întregite de pereţii puternici şi nedecoraţi şi podelele masive şi groase. Produsele unicat sunt caracteristice stilului italian. Cum istoria şi-a spus cuvântul în Republica Italiană, antichităţile şi obiectele de artă vechi construiesc o valoare deosebită a stilului italian.

Continuarea pe buildersmagazine.ro
EN

Share it!
Tags: Italia, locuinta, amenajare, mobilier, gradina, flori,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.