Logo

Antonia, imaginea unui brand de cosmetice

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 6615 times
Antonia, imaginea unui brand de cosmetice Image

Antonia, imaginea unui brand de cosmetice

Romania-celebritati

De la divorț, contractele de publicitate curg pentru Antonia Iacobescu! Oferte parcă vin din toate părțile, iar cântăreața a devenit un nume de top în lumea fashion autohtonă. Pe lângă un succes răsunător pe plan muzical, cu un număr de concerte destul de mare, Antonia Iacobescu cochetează cu lumea modei la prezentări fiind, mai nou, și imaginea unui brand de produse cosmetice. O imagine fashion și atrăgătoare care cu siguranță valorează câteva mii de euro...

Cântăreața promovează imaginea brandului încurajând mii de fete să apeleze la cosmeticele promovate și comercializate de acestea, punându-le în valoare calitatea. Nu știm dacă vedeta folosește produse cosmetice de la celebrul brand, întrucât nu am văzut până acum niciun pictorial sau prezentare a unui produs al companiei în cauză. Una dintre dovezile că Antonia Iacobescu este imaginea companiei de produse cosmetice o reprezintă fotografia cu tânăra vedetă, în care se zărește un panou publicitar cu numele firmei de cosmetice din România. Curioși care este?

Nuanțe „inspiraționale”

Cu siguranță o veți tot vedea în perioada următoare, întrucât Antonia Iacobescu se pregătește să pornească o campanie puternică de promovare, ce implică o caravană și 10 orașe ale țării ca destinație. Proaspăta mămică se arată încântată de produsele de îngrijire, precizând că pentru ea sunt „inspiraționale”.

 „Sunt foarte fericită să fac parte din această familie! De mică mi-am dorit să fiu imaginea unui brand de cosmetice și nu pot să cred că se întâmplă! Culorile spun foarte multe lucruri despre o femeie, iar noua gama de machiaj propune nuanțe intense și produse rezistente. Eu folosesc produsele din gama de machiaj pentru că am o gamă largă din care pot alege și sunt multe nuanțe care mă inspiră!” a declarat cântăreața, anunță Antena2.

 Cântăreața urmează să promoveze brandul de cosmetice în zece orașe ale țării, pe care le va vizita împreună cu reprezentanți ai companiei și band-ul ei. De asemenea, artista s-ar putea să ne încânte pe pagina ei de Facebook cu imagini provocatoare, în care să evidențieze faptul că se machează sau preferă brandul de produse cosmetice, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Cum necum, cert este că artista noastră urmează să dea startul în această vară unor serii de evenimente și concerte, care să ne încânte nu doar auzul, ci și văzul prin culori strigătoare și nuanțe „inspiraționale”....

Gina R.

Foto: tv.rol.ro

Antonia2

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.