Logo

Alimente salvatoare

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 8121 times
Alimente salvatoare Image

Alimente salvatoare

RO
Singurele alimente care tronează asupra tuturor, pe care nimeni nu le va interzice sunt verdeţurile. Varza, rucola, broccoli, fasolea verde, salata sunt doar câteva dintre legumele nutritive pe care le poţi include în meniul zilnic. Sunt pline de vitamine, dar şi bogate în minerale esenţiale, cum ar fi: calciu, fier, potasiu, magneziu şi antioxidanţi care protejează celulele împotriva dăunătorilor. Frunzele verzi conţin fitochimicale, compuşi naturali care pot ajuta la prevenirea rigidizării arterelor și inflamării bolilor de inimă. Combinaţia vitaminelor, mineralelor, antioxidanţilor şi fitochimicalelor ajută la detoxifiere şi poate inhiba celulele canceroase de la formare şi multiplicare.

Swiss Chard

De ce aveți nevoie de ea: Frunzele verzi ale legumelor produc o sursă importantă de antioxidanţi: acidul siringic și kaempferolul. Ajută la stabilizarea zahărului din sânge prin inhibarea enzimelor care transformă carbohidraţii în zaharuri simple şi protejează celulele cauzatoare de cancer, toxine, reduce inflamaţia și poate reduce riscul bolilor de inimă, diabet şi alte boli cronice. 

Continuarea pe eatermagazine.ro
EN

Share it!
Tags: alimente verzi, antioxidanti, vitamine, nutritive


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.