Logo

Ai lua masa la 50 m inaltime?

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 10452 times
Ai lua masa la 50 m inaltime? Image

Ai lua masa la 50 m inaltime?

RO
Cum credeți că vă puteți transforma banala cină de acasă cu televizorul aprins într-o experiență inedită plutind deasupra blocurilor, cu părul în vânt și o priveliște asupra orașului? Ei bine, prin Dinner in the sky!

Experiența te va urca la 50 de metri de pământ pentru a lua cina pe o platformă, la o masă de 22 de persoane. David Ghysels, 49 de ani, este cel care a proiectat această idee în 2006. El spune că servirea va fi impecabilă, de la limuzine, la cele mai interesante feluri de mâncare. Un bucătar va pregăti mâncarea chiar în fața dvs., într-un spațiu din interiorul mesei.

Dinner in the sky a debutat în Bruxelles acum opt ani și a ajuns în 45 de țări, incluzând Londra, Barcelona, Dubai, Las Vegas și Paris. La început, vă așezați la masă și savurați băutura privind prepararea mâncării. După ce toți s-au așezat confortabil, platforma va începe să urce ajungând la 50 de metri. La evenimentele speciale, lângă masă va fi suspensat un superb pian care să vă încânte seara. Singurul lucru care îi lipsește restaurantului plutitor este baia, iar dacă aveți neapărată nevoie, toată platforma va coborî și ospătarul vă va conduce spre toaletă. Prețul unui loc la masă este de 200 de lire.

Continuarea pe eatermagazine.ro.

EN

Share it!
Tags: cina, inaltime, Dinner in the sky, platforma suspendata


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.