Logo

5 efecte uimitoare ale spirulinei

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 6202 times
5 efecte uimitoare ale spirulinei Image

5 efecte uimitoare ale spirulinei

La prima vedere, spirulina nu este decât o simplă algă de culoare verde-albăstruie. Însă ce sursă uimitoare de sănătate şi energie ascunde aceasta! Este suficientă o linguriţă de pudră de spirulină pe zi pentru a avea energie 24 din 24 de ore sau pentru a creşte arderile metabolice şi a ajuta corpul să slăbească.

De la descoperirea sa, din anii 1960, spirulina s-a bucurat de o popularitate din ce în ce mai crescută şi nici nu este de mirare ţinând cont de beneficiile aduse.

Iată doar o parte dintre acestea.

1. Te ajută să ai un ten curat şi strălucitor

Spirulina conţine aminoacizi esenţiali pentru piele, ceea ce înseamnă că dacă o adaugi în dietă va acţiona ca un antioxidant şi va elimina radicalii liberi. Practic, îi va da organismului o mână de ajutor pentru regenerarea ţesuturilor pielii, iar tenul va fi mult mai sănătos şi strălucitor.

2. Te ajută în curele de slăbit

Spirulina este bogată în fibre, astfel încât te va ajuta să păstrezi senzaţia de saţietate pentru mai mult timp. În plus, fibrele au rolul de a îmbunătăţi sănătatea sistemului digestiv în ansamblu.

3. Previne anemia

Fiind bogată în fier, anemia are rolul de a preveni anemia, asigurând deci suficientă energie şi minerale pentru organismul tău.

Citeste mai mult pe ghid-culinar.ro

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.