Logo

10 motive sa-ti faci vacanta in Turcia

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 13650 times
10 motive sa-ti faci vacanta in Turcia  Image

10 motive sa-ti faci vacanta in Turcia

Turiştii care îşi doresc o vacanţă pe plajă ar putea să ia în vizor Riviera turcească. Aici, oaspeţii sunt înconjuraţi de lux şi au la dispoziţie o mare varietate de activităţi nautice, de la tobogane, windsurging, până la ’sportul’ de a sta pur şi simplu la soare. Sau se pot relaxa cu un tratament spa sau cu o baie turcească tradiţională. În plus, aceste staţiuni oferă numeroase bucătării internaţionale, împreună cu centre de fitness pentru a arde caloriile. Cele mai bune staţiuni turceşti pot fi găsite între Antalya şi Alanya, cu câteva lângă Bodrum şi Oludeniz.

1. Kempinski Barbaros Bay

Kempinski Barbaros Bay, situat lângă Bodrum, este aproape un complex de lux destinat relaxării, cu o plajă privată şi vedere la Marea Egee. Acesta oferă activităţi care nu se găsesc la alte staţiuni din Riviera turcească, cum ar fi o şcoală de navigaţie şi cursuri de scufundări. De asemenea, oaspeţii pot face o plimbare cu catamaranul, windsurfing sau o excursie pe jos sau cu bicicleta pe dealurile din jur. Kempinski oferă un club destinat famiilor care doresc să lase micuţii pe mâini bune. Hotelul răsfaţă, de asemenea, animalele de companie, care au propriile lor paturi şi servicii speciale.

2. ’Satul de vacanţă’ Gypsophila

Situată între Alanya şi Side, Gypsophila este o proprietate veche, cu 404 de camere. Aceasta oferă activităţi limitate, dar are o piscină, centru de fitness şi acces la internet. Dispune doar de-un restaurant, dar are unele dintre cele mai extinse bufete pe care turiştii le frecventează pe jos. Camerele au balcoane cu vedere la piscină sau grădini.

Citeşte continuarea pe nauticamagazine

Share it!
Tags: Riviera turceasca, vacanta, resort, plaja


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.